2012年高考英语听力(全国1)听力及原文

-回复 -浏览
楼主 2019-01-16 04:35:18
举报 只看此人 收藏本贴 楼主


‍历年20042002高考英语真题听力2004—2018

BB事。2016-10-22                                                 分享在                        【解密】维克多英语深度解读2016年10月浙江高考英语听力                                                             

2012年高考英语听力(全国1)试题

 

第一节(5小题:每小题1.5分,满分7.5)
1. Where does this conversation probably take place?
  AIn a bookstore.    B. In a classroom.    C. In a library.
2. At what time will the film begin?
  A. 7:20.             B. 7:15.           C. 7:00.
3. What are the two speakers mainly talking about?
  A. Their friend Jane.    B. A weekend trip.    C. A radio programme.
4. What will the woman probably do?
  A. Catch a train.       B. See the man off.    C. Go shopping.   

5. Why did the woman apologize?

A. She made a late delivery.       B. She went to the wrong place.  

C. She couldn't take the cake back.
第二节(15小题;每小题1.5分,满分22.5)
听下面5段对话。每段对话后有几个小题,从题中所给的ABC三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟:听完后,各小题给出5秒钟的做答时间。每段对话读两遍。
听第6段材料.回答第6. 7题。
6. Whose CD is broken?
  A. Kathy's.    B. Mum's.    C. Jack's.
7. What does the boy promise to do for the girl?
  A. Buy her a new CD.   B. Do some cleaning.   C. Give her 10 dollars.
听第7段材料.回答第89题。
8. What did the man think of the meal?
  A. Just so-so.   B. Quite satisfactory.   C. A bit disappointing.
9. What was the 15% on the bill paid for?
  A. The food.    B. The drinks.    C. The service.
听第8段材料,回答第I012题。
10. Why is the man at the shop?
  A. To order a camera for his wife.        B. To have a camera repaired.  

 C. To get a camera changed.
11. What colour does the man want?
  A. Pink.    B. Black.    C. Orange.
12. What will the man do afterwards?
  A. Make a phone call.    B. Wait until further notice.    C. Come again the next day.
听第9段材料,回答第1316题。
13. What would Joe probably do during the Thanksgiving holiday?
  A. Go to a play.    B. Stay at home.    C. Visit Kingston.
14. What is Ariel going to do in Toronto?
  A. Attend a party.      B. Meet her aunt.       C. See a car show.
I5. Why is Ariel in a hurry to leave?
  A. To call up Betty.    B. To buy some DVDs.    C. To pick up Daniel.
16. What might be the relationship between the speakers?
  A. Classmates.        B. Fellow workers.       C. Guide and tourist.
听第10段材料,回答第1720题。
17. Where does Thomas Manning work?
  A. In the Guinness Company.    B. At a radio station.    C. In a museum.
18. Where did the idea of a book of records come from?
  A. A bird-shooting trip.        B. A visit to Europe.    C. A television talk show.
19. When did Sir Hugh's first book of records
  A. In 1875.    B. In 1950.    C. In 1955.
20. What are the two speakers going to talk about next?
  A. More records of unusual facts.      B. The founder of the company.  

C. The oldest person in the world

 

2012年普通高等学校招生全国统一考试(全国一)听力原文:

答案:  1.C  2.A  3.B  4.C  5.A  6.C  7.B  8.B  9.C 10.C  

11.A  12.B  13.B  14.A  15.A  16.B  17.A  18.A19.C  20.A

Text 1 

Man: Excuse me, Madam? Woman: Yes? 

Man: How long can I keep the book? 

Woman: For one month. Please make sure you return the book before it’s due. 

Text 2 

Man: Hurry up, Jenny. It’s already seven. We’ll be late for the film. 

Woman: Don’t worry dear, we still have twenty minutes. And it takes us only fifteen minutes to get there. 

We’ll be there just in time. 

Text 3 

Man: I heard on the radio that it’ ll be sunny during the holiday weekend.

 Maybe we can take a trip to Boston. Woman: That sounds great. I’ll call Jean to see if she likes to join us. 

Text 4

Woman: It’s nearly eight. If you want to catch the nine o’clock train, you’d better go now. 

Man: Don’t worry. I’ll drive to the station. 

Woman: In that case, let me go with you. And you drop me off at the city center. I’ll go to the open market. 

Text 5 

Woman: I’m sorry, the cake is late. We’ll do better next time, I promise. 

Man: Well, I’m sorry too. You have to take it back. The birthday party is over and we 

don’ t need the cake any more. 

Text 6 

Woman: Oh, it’s broken! Jacky is not going to be happy when he sees this. It’s his favorite CD! 

 He’ll tell mum. Man: Please Kathy, can I borrow ten dollars? 

I’ll buy him a new one and I will clean up your room. 

Text 7 

Woman: How did you like the dishes, Sir? 

Man: Delicious. Everything was excellent here. Thank you! Woman: Do you want some coffee, tea, sir? 

Man: No. thanks, I’m fine. Ah, just have the bill, please. How much is your service charge? 

Woman: Fifteen percent and it’s included in your bill. Thank you very much, sir. We look forward 

to seeing you again. 

Man: Sure, good night. 

Text 8 

Woman: Can I help you? 

Man: Yes. My daughter bought this camera here for my wife’s birthday. But it doesn’t work. So I’d 

like to change it for another one. 

Woman: I see. Let me have a look. Well, we’ll be happy to change it for you. But I am afraid we

 don’t have 

another pink one. 

Man: Oh? What will I do then? 

Woman: Would you like to choose a different color? We do have this camera in black and orange. Man: My wife doesn’t like either of those colors. 

Woman: If you want, we can order another camera just like this one. There wouldn’t be any extra

 charge for it. 

Man: That sounds fine. Would you please go ahead and do that? 

Woman: We’d be very happy to but it’ll take at least a week. Maybe ten days.

 We’ ll call you when it comes in.

 Man: Thank you very much. Woman: You are welcome. 

Text 9 

Woman: Hi, Joe! Many people in our department are leaving for Thanksgiving. 

What are you going to do? 

Man: I think I’ll just stay at home. I may see some friends and watch a few DVDs. And I probably would go to the Ottawa Car Show. What about you, Ariel? What’s your plan? 

Woman: I am going to do some traveling with my  family. 

Man: Oh, where to? 

Woman: Toronto. And on our way, we’re going to visit my aunt, Valley, in Kingston. Man: That’s exciting. How long do you plan to stay? 

Woman: Two days. I have a get-together party with my college friends on the tenth in Toronto. Oh, I’m afraid I’ve got to go now. My husband is waiting for me. And we’ll have to pick up Daniel from school. Have a nice holiday, Joe! 

Man: Thank you. You too! 

Text 10 

Where can you look if you want to know how tall the tallest person in the world is, or who the oldest person in the world is? There is only one place where you’ll find all these information, and that’s in the Guinness Book ofWorld Records. This morning we have someone from the Guinness Company that produced that famous book, Thomas Manning. “Welcome to the program, Thomas!” “Thanks, Sue. It’s a pleasure to be here.” “Perhaps you could start by telling us where the idea for the book came from.” “Well, it was first suggested in the early 1950s. Sir Hugh Beaver, the managing director of Guinness, was out shooting birds with some friends. A bird flew away so quickly that no one was able to shoot it. Sir Hugh wondered whether this bird was the fastest bird in Europe, and if it wasn’t the fastest, he wondered what was.” “So I suppose he went to the nearest library to look for the information and he couldn’t find it?” “Yes, that’s exactly what happened. And this made Sir Hugh think there must be other people in the same situation who wanted this kind of information. He thought that, like himself, people would be interested in finding facts of all records to satisfy their curiosity.” “So the idea for a book of records was born. And when did the first book come out?”“A few years later, in 1955. So, to ask your first question: the tallest person in the world is 231.7cm tall. And the oldest person is Jeanne. L. Calment, who was born in February, 1875.” “There are also some rather strange records, aren’t there, Thoas?” “Yes ,that’s right. Did you know, Sue, that

 the shortest time it is taken …”

 

 

 

 

喜欢我们,就关注我们吧。

 

  

粉丝

福利

每天一读,循序渐进。分享快乐,关注我们可免费获取更多资料哦~

 

 

2017年11月浙江高考英语听力素材以及原文

2017年全国卷Ⅰ英语听力素材以及原文

2017年全国统课标全国卷Ⅱ听力

2016年高考英语全国卷 新课标II 听力题目及原文

读后续写细节描写素材: 身的动作

读后续写细节描写素材: 眼的动词

读后续写细节描写素材: 脚的动词

高考英语拟人修辞手法

共享单车话题

2018高考应用文话题预测:优秀传统文化

更有在线听力:关注本号——查看后台——分类阅读——在线听力

 

—————— END ———————

来源:网络;我们尊重版权,所推送文章、图片及音频都会注明来源,如涉及版权敬请告知删除。本平台对文中观点保持中立,仅供交流与参考。欢迎转发,传播正能量,拒绝冷漠。

                                                                                              

我要推荐
转发到